blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG quit
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
QuIT



Skutočný výzor pána Repča?
pridal QuIT 30.7. 2006 o 11:05

Pokiaľ budeme vychádzať z tvrdenia, ktoré naša informačná služba získala priamo od pána Repča, že sa sám osobne bude nachádzať na party Beckov dňa 29.07.2006 s tričkom s nápisom "Techno", bol vyslaný agent s krycím menom QuIT na spomínanú akciu za účelom vypátrania skutočnej podoby pána Repča.

Agent QuIT dlho-pradlho pátral, snoril, čmuchal, stopoval, odoberal vzorky, fotodokumentoval, náramne sa bavil (kôli krytiu, konkrétne ktoré agent QuIT zvláda na takýchto akciách bravúrne a nikto ani len na sekundu nezapochyboval, za akým účelom tam v skutočnosti bol) a ako ináč, jeho snaha nevyšla nadarmo. Pán Repčo je síce preslávený a promovaný majster prevlekov a mnohých tvárí, no aj tak, "AGENT GURU" QuIT pomocou svojich vycibrených inštinktov ho lokalizoval a podarilo sa mu spraviť 2 núdzové fotodokumentácie.

Núdzové z toho titulu, že povestný pán Repčo hneď na to znova zmizol nevedno kam predtým, ako ho nenápadný agent QuIT stihol osloviť, nakoľko agent QuIT pokračoval vo vyčerpávajúcom krytí. Spomenutú fotodokumentáciu vám tu exkluzívne ponúkame, za čo patrí agentovi QuITovi nekonečná sláva a tučné vianočné odmeny. Už len aby to bol naozaj pán Repčo.



Prístupov 8329
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Skutočný výzor pána Repča?
[ 30.7.2006] (príspevkov 23)
Sector Event - Xbox360 Gameshow
[ 28.5.2006] (príspevkov 38)
Beginning of my Moto-LIFE
[ 16.10.2005] (príspevkov 35)